livrare și retur

Livrarea comenzilor

       Beneficiati de transport GRATUIT la comenzile de minim 300 RON. 

  • Taxa de livrare este de 19 RON indiferent de localitate sau de greutatea coletului. Nu adaugam costuri pentru km suplimentari si nici pentru kg suplimentare!
  • Comenzile plasate pana in ora 14:00 pleaca de la noi in aceeasi zi.

Expedierea produselor se face prin curier rapid, DOAR pe teritoriul Romaniei.

Veti primi coletul in maxim 2 zile lucratoare. Marea majoritate a pachetelor ajung a doua zi lucratoare. Exceptie sunt perioadele aglomerate dinaintea sarbatorilor sau in cele cu reduceri de tipul Black Friday.

Curierul livreaza in general intre orele 9-17  asa ca va rugam sa notati la adresa de livrare adresa la care puteti fi gasiti in intervalul acesta orar.

Politica de Retur

Potrivit OUG nr. 34/2014, ai dreptul ca, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea comenzii sa returnezi produsul comandat.

In acest scop, trebuie sa ne notifici in scris, prin email la contact@ioanamarginean.ro, asupra intentiei tale de a returna produsul achizitionat, fara obligativitatea invocarii unui motiv anume. 

Conform aceluiasi OUG, avem obligatia sa returnam contravaloarea produsului in termen de 14 zile calendaristice de la primirea acestuia. Banii se returneaza pe cardul cu care s-a achitat online sau intr-un cont specificat de client, in cazul comenzilor cu plata la livrare.

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou ( a fost montat, are ambalajul sau sigilii ale ambalajului deteriorate ), ne rezervam dreptul de a retine din pret un procent necesar pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) SAU sa refuzam returul.

In conformitate cu legea in vigoare, ne rezervam dreptul de a nu accepta returul produselor care au fost montate sau prezinta semne de uzura/ folosire si a celor care nu pot fi returnate din motive de protectie a igienei/sanatatii.

Livrarea returului se va face exclusiv prin serviciul de curierat ales de catre cumparator, iar toate taxele de transport vor fi suportate de cumparator.

Nu acceptam colete cu ramburs!

Pentru adresa de livrare va rugam sa ne contactati prin email la contact@ioanamarginean.ro.

Nu ne asumam raspunderea pentru colete care ajung deteriorate la noi din cauza ambalarii necorespunzatoare.

In cazul in care, la livrare, cumparatorul constata ca produsul prezinta vicii de fabricatie, cumparatorul poate cere inlocuirea acestuia sau returnarea imediata a sumelor deja incasate de noi, fara alte despagubiri. In acest scop, cumparatorul trebuie sa ne notifice in scris, prin email la contact@ioanamarginean.ro, in termen de 48 de ore de la primirea comenzii.

 

Ioana Mărginean
Coșul tău0
Nu există produse în coș
Continuă cumpătărurile
0