Copiii dau startul multor călătorii de succes în lumea remediilor esențiale. Mă regăsesc printre acele mame care au început să caute soluții alternative, pentru a oferi celor mici o viață mai apropiată de natură. Uleiurile esențiale
sunt însoțitori de nădejde ai părinților: ele pot să aline, să ușureze, să susțină dezvoltarea copiilor și să crească în mod semnificativ calitatea vieții pentru întreaga familie. Uleiurile esențiale sunt versatile și folositoare
la multe nivele, de la calitatea mediului în care trăiesc cei mici la suportul emoțional pe care îl oferă proaspetei mămici.
Când vorbim de perioada sarcinii și de primii ani din viața copiilor noștri, calitatea uleiurilor esențiale pe care le folosim face diferența. Nu doar atunci, desigur, dar cu atât mai mult în acea perioadă extraordinară, plină de descoperiri
și trăiri noi și deosebite, susținerea pe care o dăm organismului cu ajutorul uleiurilor are nevoie de cel mai înalt standard de calitate. Uleiurile esențiale de calitate terapeutică de la doTERRA îndeplinesc cu brio aceste criterii,
iar folosirea lor îți va asigura liniștea și îți va oferi garanția unei calități dublate de sustenabilitate și de grijă față de mediul înconjurător.
În perioada sarcinii și maternității, uleiurile pot fi un sprijin extrem de necesar și folositor atât pentru mamă, cât și pentru bebe.
De aceea, promisiunea doTERRA este una simplă: prin modul cum se face cultivarea și recoltarea uleiurilor, scopul principal este menținerea compușilor naturali din acestea, ceea ce asigură eficiența lor.
Suplimentele din gama Lifelong Vitality (LLV) sunt foarte bune ca și vitamine prenatale: conțin cantitatea corectă de folați și sunt de neînlocuit atunci când vine vorba de susținere pentru schimbările hormonale de pe perioada sarcinii.
Ele ajută la digestie și te ajută să asimilezi în mod eficient nutrienții din mâncare. Suplimentul Terrazyme conține un amestec de 10 astfel de enzime care lipsesc deseori din alimentele pe care le consumăm – sau sunt prezente în cantități insuficiente. Enzimele ajută și la ameliorarea disconfortului stomacal, simptome care apar frecvent în al treilea trimestru de sarcină.
Acestea compensează eventualele dezechilibre din flora intestinală, susțin sănătatea digestiei și te scutesc de probleme conexe cum ar fi oboseala, sentimentele de tristețe și presiune la nivelul capului.
Atunci când ai disconfort stomacal, aliați de încredere sunt Cardamom, Ginger (ghimbir) și ZenGest. Le poți aplica pe ceafă sau poți pune câteva picături, diluate cu ulei purtător, în spatele urechilor. Le poți de asemenea
combina cu ulei purtător și poți masa amestecul pe burtă, în jurul buricului.
Când vine vorba de tensiune sau apăsare la nivelul capului, o picătură de mentă inhalată direct din palme sau masată pe tâmple face minuni. Pentru picioare obosite și umflate, este indicat un masaj cu AromaTouch sau, în lipsa
lui, cu oricare din următoarele uleiuri: Lavender, Lemon, Grapefruit, Ginger sau Lemongrass. Noaptea, înainte de culcare, poți aplica pe tălpi Lavender, Basil, Rosemary, Geranium sau Ylang Ylang.
Citrus Bliss, Elevation, Wild Orange, Lemon și / sau Grapefruit sunt foarte bune pentru crearea unei stări de bine, de energie, încredere și optimism. Difuzează-le sau inhalează-le din palme – le poți desigur folosi pentru
masaj diluate cu ulei purtător. O pastilă pe zi din suplimentul alimentar Mito2Max (luată de preferință dimineața) îți va fi de asemenea de ajutor.
Folosește cea mai scăzută concentrație posibilă care te ajută totuși să obții efectele dorite. Adu-ți aminte să diluezi uleiurile pe care le folosești, evitând în același timp expunerea prelungită la oricare din ele (sfat valabil și atunci când folosești uleiurile în difuzor).
Când vorbim de folosirea internă a uleiurilor în perioada sarcinii și alăptării, grija pentru calitatea acestora este esențială; asigură-te că uleiurile pe care le folosești sunt testate pentru uz intern și ți-au fost prescrise de un profesionist. În primul trimestru de sarcină, folosește intern uleiuri doar în mod excepțional.
Atunci când le folosești topic (pe piele), proporția este de 1 picătură de ulei esențial diluată în 5 ml de ulei purtător. Testează sensibilitatea pielii pe încheietura mâinii cu 24 de ore înainte de a utiliza topic unul sau mai multe uleiuri. Dacă difuzezi, mergi pe intervale scurte, de 20 – 30 de minute, de câteva ori pe zi.
Este bine să eviți contactul dintre pielea, ochii, gura sau urechile bebelușului și zonele de pe pielea ta unde ai folosit uleiuri esențiale, chiar și diluate. Dacă folosești uleiuri esențiale pe sâni, aplică-le doar diluate și numai după ce l-ai alăptat pe bebe.
Găsești aici recomandările mele pentru cele mai versatile și folositoare 10 uleiuri pe care ar fi bine să le ai în arsenal încă de la început.
Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.