Cunoaște româncele
care au schimbat lumea

#ROWOMAN

Este luna femeii, luna frumosului, așa că ți-am pregătit niște surprize.

În primul rând, pe tot parcursul lunii vei beneficia de o reducere de 15% la produsele mele, adică la Jurnalul Magnetic IM Life și la ședințele de aromacoahing.

În al doilea rând, ofer GRATUIT toată luna cartea pe care am creat-o: Primii pași în lumea uleiurilor terapeutice – sub formă de e-book. Fac asta deoarece știu cât de important e să folosești corect aceste daruri de la mama natură cât mai corect și eficient.

Și nu în ultimul rând, în fiecare zi de MARȚI vom prezenta o româncă ce a schimbat lumea, iar asta îți va aduce une extra-discount de 20% la cel deja existent. 

15% reducere la Jurnalul Magnetic și la Aromacoaching

*comenzile vor fi livrate după data de 22 martie

zile
ore
minute
secunde

E-Book Gratuit

Citește care sunt Primii pași în lumea uleiurilor terapeutice, manualul pentru începtători redactat de mine, disponibil gratuit toată luna martie.

Româncele care
au schimbat lumea

În fiecare zi de MARȚI, pe parcursul lunii martie, la ora 10:00, vom dezvălui identitatea unei ROMÂNCE care a schimbat lumea și cu care ne mândrim. 

Dezvăluirea vine cu un extra-discount de 20% la prețul prouselor de pe website, valabil timp de 8 ore.

Următorul discount:

22.03.2022 – 10:00

ANA ASLAN

A fost un medic specialist în gerontologie, academician din 1974 și director al Institutului Național de Geriatrie și Gerontologie. 

A evidențiat importanța procainei în ameliorarea tulburălilor distrofice legate de vârstă, aplicând-o pe scară largă în clinica de geriatrie sub numele de Gerovital. Numeroase personalități internaționale au urmat tratament cu Gerovital, de la J.F.Kennedy, la Dali, Tito și Chaplin. 

Citește mai multe aici.

Folosește săgețile pentru a glisa și a descoperi codul pentru extra-discount-ul de 20%. Utilizează-l până la ora 18:00. Acesta se adaugă la finalizarea comenzii accesând opțiunea ADAUGĂ COUPON.

Ioana Mărginean
Coșul tău0
Nu există produse în coș
Continuă cumpătărurile
0