pentru mami și toată familia

Uleiurile esențiale sunt un ajutor pentru întreaga familie – parte din stilul nostru de viață, mai degrabă decât remedii de folosit doar în caz de probleme. Ele pot oferi suport emoțional pentru părinți, contribuind la reducerea stresului
și la crearea unei stări de bine, de liniște și de energie în întreaga familie. Pe măsură ce copiii traversează diferite perioade din viață, uleiurile sunt un tovarăș bun de drum, unul care poate susține o viață sănătoasă, o atât
de necesară apropiere de natură și o cale spre a evita toxinele și compușii sintetici.

În plus, pentru că și părinții au nevoie de o extra doză de energie și concentrare, îți recomand o serie de uleiuri și suplimente care te vor ajuta să faci față cu bine provocărilor, să-ți întărești organismul și să fii o forță de
schimbare în bine pentru toți cei din jur.

*click pe poze pentru descriere

Rose – Trandafirul

Rose este unul dintre cele mai prețioase uleiuri esențiale și unul din preferatele mele, încă de când am făcut primii pași în lumea magică a esențelor naturii. Are darul de a mă calma, de a mă face să mă simt mai echilibrată și mai optimistă. Proprietățile sale de natură emoțională sunt însă mult mai vaste, iar aroma sa delicată este de neegalat. În plus, uleiul esențial Rose este extrem de benefic pentru luminozitatea pielii – aplică-l pe zona de sub ochi și adio cearcăne!
shop

Frankincense – Tămâia

Am mai vorbit despre uleiul esențial Frankincense în secțiunea în care îți povestesc despre cele 10 uleiuri terapeutice ideale pentru început. Atunci când stresul și tensiunea par să fie de neoprit, soluția perfectă este Frankincense. Este ideal adăugat în crema ta de față dimineața, ca suport pentru piele și aliat în lupta cu semnele de oboseală și cu imperfecțiunile. Eu personal iau și o picătură intern, dimineața și seara, pentru a-mi asigura o doză zilnică de energie.
shop

Yarrow Pom

Un deliciu pentru simțuri și un sprijin extrem de valoros pentru o stare de spirit foarte bună și un ten strălucitor: Yarrow Pom este un blend unic, o combinație de ulei esențial de Yarrow (coada șoricelului) și extract din semințe de rodie presate la rece. Aceste amestec prețios contribuie la hidratare, stimulează producția de colagen, revitalizează pielea, susține sistemul imunitar și funcția metabolică atunci când este administrat intern. În plus, este un bun susținător emoțional atunci când vine vorba de eliberarea de sentimente blocate în subconștient.
shop

Bergamot – Bergamotă

Bergamot este un ulei esențial pe care îl recomand cu încredere ca parte dintr-o rutină zilnică de îngrijire fizică și emoțională. Folosit încă din antichitate, extras dintr-o plantă delicată din familia citricelor, uleiul esențial de bergamotă are proprietăți calmante și este folosit adesea ca și și ulei de masaj, în combinație cu un ulei purtător. Este considerat uleiul acceptării de sine, o modalitate foarte bună de a ne lua o porție de încredere în sine și optimism.
shop

Emotional Aromatherapy Touch Kit

De data aceasta îți recomand o combinație de arome și beneficii emoționale, toate adunate într-o ”trusă” care garantez că va deveni una dintre resursele tale cele mai dragi. Fiecare dintre cele 6 amestecuri din kit are un scop bine definit. Fiind în format roll-on, ele pot fi aplicate rapid și eficient, astfel încât să te poți bucura de parfumul și efectele lor. Eu personal prefer Cheer (veselie), Passion (pasiune) și Motivate (motivație), dar desigur, fiecare își alege favoritele.
shop

Yoga Kit– Timp pentru tine!

În efervescența și ritmul (uneori) nebun al vieții de zi cu zi, timpul pe care ți-l dedici ție este mai important decât ți-ai putea imagina. Știu că sună ca un clișeu – dar adevărul este că atunci când pe umerii tăi se află atâtea responsabilități, să-ți ”reîncarci bateriile” nu este un lux ci o foarte mare necesitate. Colecția Yoga este una din metodele mele preferate de a mă refugia într-un spațiu unde mă pot reculege, unde mă eliberez de energiile negative și unde îmi regăsesc echilibrul, calmul și … zâmbetul.
shop

Jasmine – Iasomia

Un alt ulei magic, folosit încă din antichitate și apreciat pentru numeroasele sale proprietăți și întrebuințări. Jasmine este extraordinar pentru ten, așa că aplică-l pe față pentru a scăpa de imperfecțiuni și pentru a înlătura semnele de oboseală. Folosește-l pe parcursul zilei, aplicat pe încheieturi sau pe ceafă, atât pentru aroma sa deosebită, cât și pentru a-ți oferi o doză în plus de încredere și relaxare.
shop

ClaryCalm

Clary Calm este un amestec special gândit și conceput pentru femei – îți va fi un aliat de încredere atunci când ai nevoie de câteva momente doar pentru tine, de liniște și optimism. Aplică-l pe tâmple, la încheieturi sau pe ceafă, folosește-l pentru a-ți masa ușor abdomenul și bucură-te de aroma și proprietățile lui calmante.
shop

Adaptiv

Blendul Adaptiv este, fără să exagerez, unul dintre cele mai bune lucruri care mi s-au întâmplat în ultimul an. Atunci când stresul și tensiunea par să fie de neoprit, soluția perfectă este acest uleiul esențial Adaptiv, care combină Wild Orange, Lavender, Copaiba, Spearmint, Magnolia, Rosemary și Neroli. Fie că difuzez câteva picături, fie că adaug o picătură în ulei purtător și aplic pe încheieturi, pe ceafă sau în dreptul inimii, efectul acestui minunat ulei se face simțit de fiecare dată.
shop

Recomandările mele de suplimente zilnice

Iată câteva recomandări de suplimente care ar fi bine să facă parte din rutina zilnică a întregii familii. Sunt produse pe care le folosesc de multă vreme – aș putea vorbi ore în șir despre toate momentele în care m-au ajutat și mi-au
oferit energie și sprijin. 

Suplimentele Lifelong Vitality

Produsele din gama Lifelong Vitality (LLV) sunt printre cele mai apreciate și populare dintre suplimentele doTERRA. Nu e de mirare – de când le-am descoperit, le apreciez compoziția și efectele benefice. Ele sunt pline de nutrienți esențiali, de antioxidanți naturali și oferă suport la nivel metabolic. Susțin printre altele sănătatea oaselor, sistemul imunitar, plămânii și aparatul respirator, inima și sistemul cardiovascular. În plus, sunt prietenoase cu stomacul, te vor ajuta să faci față mai bine stresului cotidian și să îți gestionezi emoțiile.

Suplimentele Mito2Max

Acestea conțin un complex de extracte din plante care susțin energia celulară, funcțiile mitocondriale și capacitatea aerobă a organismului. Cu ajutorul Mito2Max, organismul tău este mai puternic, ai mai multă energie, vitalitate și rezistență la efort, iar energia ta mentală este și ea mult îmbunătățită.

Ioana Mărginean
Coșul tău0
Nu există produse în coș
Continuă cumpătărurile
0