magia naturii

bun venit în lumea uleiurilor esențiale

Știu că începutul călătoriei tale nu-i deloc ușor – ai atât de multe întrebări, răspunsurile vin din prea multe direcții, cu informații și recomandări și idei și tot mai multe întrebări….

Lasă-mă să te ghidez și lucrurile se vor clarifica rapid!

de ce să le folosești?

cum se folosesc?

Ce sunt uleiurile esențiale?

Substanțe fitochimice extrem de valoroase, vin în ajutorul nostru, al omului modern pentru a ne reconecta cu rădăcinile noastre ancestrale, pentru a ne reechilibra holistic: fizic, emoțional și spiritual.

De ce să folosim uleiurile esențiale?

Pentru că ele aduc magia naturii în viața noastră! Uleiurile esențiale sunt o combinație cu adevărat unică, un dar de la natură și o forță care ne poate susține și influența întreaga viață, ceea ce le face holistice.

Uleiurile esențiale sunt extrase din plante și le rețin aroma și
proprietățile binefăcătoare; în același timp, ele ajută la refacerea organismului și îl sprijină atunci când are nevoie să se echilibreze, ceea ce le face remedii prețioase. Uleiurile esențiale sunt 100% naturale și au darul de a
ne influența fizic și mental prin aroma și efectele lor.

Vino alături de mine!

Comunitatea

Magie pentru întreaga familie

Uleiurile esențiale ne pot însoți pe toată durata vieții: ele ne ajută să trăim sănătos, să evităm tot ceea ce este artificial și să oferim susținere corpului și minții noastre, la orice vârstă. Uleiurile ne sunt fără îndoială aliați
de nădejde în sarcină și atunci când devenim mame: un strop de magie pentru întreaga familie!

sedinta foto acasa 2
WhatsApp-Image-2020-09-01-at-19.10.19

Sarcină și bebeluș

mami & întreaga familie

Pentru copii

Top 10 uleiuri pentru toată familia

Pssst, îți spun un secret: am pentru tine 10 recomandări de uleiuri esențiale, un excelent punct de start în lumea magiei naturate a plantelor și a puterii lor magice. Citește ghidul meu și
bucură-te de informații relevante, corecte și bine structurate. Îți ofer într-un format accesibil toate datele de care ai nevoie pentru a face alături de mine primii pași în a îngloba uleiurile esențiale în toate aspectele vieții
tale.

întrebări
esențiale

Mi-am propus să adun aici cele mai frecvente întrebări…esențiale pe care le primesc de la tine, în speranța că te pot ajuta să găsești mai ușor răspunsurile dorite.

Pe tălpi

Aici avem porii cei mai mari, ceea ce permite absorbția rapidă a uleiurilor în piele. În plus, un masaj cu uleiurile preferate îți va da o stare de conform și îți va oferi câteva momente aromate doar pentru tine.

Pe ceafă

Este locul ideal pentru un masaj relaxant. Dacă nu ai timp destul, aplică uleiurile pe ceafă atunci când dorești să obții un efect de calmare, când vrei să înlături emoții negative sau când simți nevoia să îndepărtezi tensiunea
acumulată după un timp îndelungat petrecut stând pe scaun la birou.

La încheieturi

Aplicate pe interiorul încheieturilor, uleiurile te vor bucura pe loc cu aroma lor, care va persista și îți va oferi – după nevoie – liniștea, energia sau inspirația mult-dorite.

Pe tâmple

Este locul cel mai indicat dacă simți presiune, apăsare sau tensiune în zona capului. Închide ochii, masează ușor și respiră adânc.

De-a lungul coloanei

Aplicarea de-a lungul coloanei te va relaxa și va ajuta uleiurile să ajungă la destinație rapid.

Da, există câteva uleiuri pe care trebuie să le aplici neapărat în combinație cu un ulei purtător atunci când le folosești pe piele (topic). Lista este scurtă și este bine să știi care sunt aceste uleiuri. Este vorba de Cassia, Cinnamon Bark, Clove, Fennel, Lemongrass, Melissa Oregano, Thyme și Wintergreen.

Sigur – uleiul fracționat de cocos de la doTERRA este un foarte bun punct de pornire, dar este departe de a fi singura opțiune. Aici preferințele personale joacă un rol important. Poți folosi ulei de migdale, de jojoba, de avocado – poți chiar amesteca uleiurile esențial cu miere de Manuka dacă ai în plan să le folosești pentru efectele lor benefice asupra tenului. Este important să știi mai ales în cazul în care plănuiești să le aplici pe pielea mult mai sensibilă a copiilor.

Atunci când te alături comunității, primești din start resurse și sfaturi despre primii pași în lumea uleiurilor esențiale și a folosirii lor eficiente. Primești un eBook gratuit, o aplicație mobilă bine gândită, ai parte de sprijin și sfaturi din partea mea și a membrilor comunității Uleiuri Terapeutice. Cu răbdare și cu inima deschisă vei regăsi în scurt timp siguranța pe care o cauți.

Ioana Mărginean
Coșul tău0
Nu există produse în coș
Continuă cumpătărurile
0