lucrează cu mine

Responsabilități, familie, presiune și niciodată timp îndeajuns?

Te înțeleg perfect – de fapt, am fost și eu exact în aceeași situația în urmă cu 5 ani. Dar am primit ajutor, și la rândul meu mi-am propus să împărtășesc cu tine toate secretele drumului meu spre echilibru, energie și succes!

ECHILIBRUL MULT-VISAT EXISTĂ

Viața e plină de provocări: pe lângă lucrurile frumoase avem adeseori parte de momente de nesiguranță, când suntem copleșiți și ne întrebăm dacă putem trece cu bine peste toate câte ni se întâmplă. Aici te pot ajuta eu. Cum? Prin sfaturi despre un trai curat și echilibrat, prin sesiuni de mentorat (coaching) și o serie de programe ce te vor ajuta să găsești calea către un nou stil de viață, o nouă atitudine și la final…o viață mai bună. pentru a ne reechilibra holistic: fizic, emoțional și spiritual.

o viață mai bună pentru familia ta

Oricâte întrebări ai avea dintr-acelea care încep cu “oare chiar se poate să…?” – răspunsul este cu siguranță DA. Iar energia și determinarea pentru toate schimbările pe care ți le propun sunt deja în tine – eu doar îți voi arăta cum să le conștientizezi și să le activezi. Te pot îndruma spre alegeri mai sănătoase, îți voi arăta cum să te folosești de proprietățile extraordinare ale plantelor și ale uleiurilor esențiale, voi fi alături de tine și te voi ajuta să devii cea mai bună versiune a ta. 

aromacoaching

Sunt aici să te ajut să creezi viața pe care o dorești!

În secolul vitezei, e greu să păstrezi un echilibru sănătos între job, familie și viața socială. Cel mai greu e să faci față presiunii sociale și standardelor aparent imposibile.

Prin ședințele mele de coaching individual, te ajut să-ți recâștigi echilibrul psihic și fizic și să descoperi energia necesară pentru a-ți duce toate planurile la bun sfârșit. Nu trebuie să fii membru al comunității doTERRA pentru a beneficia de acest serviciu. Trebuie doar să-ți dorești schimbarea. Restul îl facem împreună.

Ești gata să devii cea mai bună versiune a ta? Dacă vrei să ai ce n-ai mai avut, fii gata să faci ce n-ai mai făcut!

ȘEDINȚE SĂPTĂMÂNALE

Ne vedem online, identificăm nevoile tale, planificăm cu atenție următorii pași și discutăm progresul realizat.

PROGRAM PERSONALIZAT

Îți creez un program personalizat, adaptat la obiectivele, vârsta, starea ta generală de sănătate, provocările și nevoie tale.

ÎNDRUMARE PAS CU PAS

Stabilim împreună schimbările pe care le vei face, de la alimentație și stil de viață, la starea ta emoțională și sprijinul pe care ți-l oferă uleiurile esențiale.

OBIECTIVE CLArE & MĂSURABILE

Setăm împreună obiectivele pe care le vom atinge pe parcursul programului de coaching; acestea vor fi clare și ușor de urmărit .

Vino în comunitatea mea doTerra!

Transformă-ți pasiunea în vocație!

Te pasionează remediile naturale, uleiurile esențiale și tratamentele alternative? Te pot învăța să-ți folosești aceste cunoștințe pentru a schimba în bine viețile celor din jur. Aici ai ocazia să te dezvolți armonios, să-ți
împărtășești pasiunea și să oferi îndrumare la rândul tău.

Colaborarea cu doTERRA îți oferă șansa de a face zilnic ceea ce-ți place cel mai mult, având grijă de familia ta, atât din punct de vedere al sănătății, cât și financiar.

Descoperă energia unei super-echipe!

Comunitatea este elementul de bază, o adevărată piatră de temelie în tot ceea ce îți ofer. Ca Presidential Diamond în doTERRA, am în jurul meu un grup de oameni fenomenali cu care împart sfaturi, idei și remedii. Ne susținem
reciproc, împărtășim experiențe, facem schimb de energie pozitivă și ne bucurăm atunci când reușim să fim o forță de schimbare pozitivă pentru cei care aleg să ne fie aproape. 

Ce primesc atunci când mă alătur echipei?

În momentul în care iei decizia de a intra în lumea magică a uleiurilor esențiale, am pregătit pentru tine un pachet complet de resurse de care te vei putea folosi imediat pentru a obține rezultatele pe care le dorești. 

Suport 1 la 1

Sunt alături de tine atunci când te așezi la linia de start a călătoriei în lumea minunată a remediilor naturale. Trăiesc de fiecare dată o mare bucurie atunci când începi să realizezi cât de eficiente sunt uleiurile esențiale, pe toate planurile.

Aplicația mobilă Esentiale

Pentru că știu că uleiurile nu sunt doar remedii punctuale, ci un element din stilul tău de viață care te însoțește zi de zi, îți ofer singura aplicație de mobil în limba română în care vei găsi informații, recomandări și idei despre proprietățile și beneficiile uleiurilor.

Educație

Vei primi acces în grupul meu privat de Facebook, dedicat exclusiv membrilor echipei mele. Acolo au loc săptămânal cursuri, sesiuni de informare și prezentări de noutăți și produse. În plus, istoricul grupului vine cu foarte multe detalii și recomandări punctuale – blenduri, protocoale și soluții concrete pentru probleme de zi cu zi.

Comunitate privată

În comunitatea mea am strâns de-a lungul timpului oameni extraordinar de pasionați, oameni cărora uleiurile esențiale le-au schimbat viața și care sunt mereu gata să dea mai departe din cunoștințele și experiența lor. Abia aștept să li te alături!

Kit de bun-venit

Orice început de drum este mai plăcut atunci când vine la pachet cu surprize și bunătăți! Vei primi din partea mea un kit de bun-venit care să te bucure și să te inspire. El conține printre altele un eBook cu detalii de bază și sfaturi utile, mostre de uleiuri și sticluțe pentru amestecuri.

Gata de start? Perfect!

Vino în comunitatea mea și bucură-te de susținerea unui grup extraordinar!

Comunitatea Uleiuri Terapeutice este noua ta familie esențială: aici vei găsi un grup de oameni
pe care îi leagă pasiunea lor pentru tot ce este natural și sănătos, pentru colaborare și dorința de a-i ajuta pe ceilalți în călătoria lor către o viață mai bună și mai apropiată de natură. 

Ce înseamnă să ai cont doTERRA?

Primul pas este să alegi metoda de înrolare: fie plătești o taxă de start, fie – și asta este recomandarea mea – alegi unul din kiturile de început. Dacă mergi pe varianta kit de start, nu mai este nevoie de taxă.

Invită-mă ca speaker la evenimentul tău!

Îți pot povesti cum poți crește și aduce mai multă energie pentru familia ta. Îți pot spune cum te poți transforma, pe cale naturală, așa cum n-ai bănuit că se poate. Te pot învăța cum să trăiești mai frumos, într-o lume din ce în
ce mai stresantă.

Și-ți pot spune toate astea din perspectiva de medic, aromaterapeut certificat, de mamă, soție, antreprenor și Presidential Diamond în DoTERRA.

De ce să facem loc în viața noastră pentru aromaterapie?

Le pot vorbi invitaților tăi despre beneficiile uimitoare ale aromaterapiei, ca alternativă pentru susținerea naturală a echilibrării ființei umane.

Uleiurile esențiale și (re)apropierea de natură

Le voi povesti invitaților tăi cum ajută uleiurile esențiale la re-crearea legăturii fundamentale dintre om și natură. Și o voi face în așa fel, încât să-și dorească asta de mâine. varianta kit de start, nu mai este nevoie de taxă.

Ce pot prezenta invitaților tăi?

Cu toții avem o poveste de spus: a mea este o poveste despre transformare, despre puterea aromaterapiei și despre cum mintea și corpul, bunăstarea fizică și mentală formează o unitate și trebuie privite ca un întreg.

Ioana Mărginean
Coșul tău0
Nu există produse în coș
Continuă cumpătărurile
0